Samsung випустила оновлення One UI 6.1 для ще одного смартфона

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung продовжує впроваджувати One UI 6.1 на все більше і більше телефонів серії Galaxy A. Наступний у списку – Galaxy A33, телефон середнього класу, випущений близько двох років тому, який нещодавно отримав оновлення до Android 14.

Реклама

В даний час оновлення One UI 6.1 розгортається на Galaxy A33 в Європі, принаймні, за словами людей з SamMobile. Як і інші телефони серії Galaxy A, які нещодавно були оновлені до One UI 6.1, оновлення не включає жодної з функцій штучного інтелекту Galaxy AI, які отримали флагмани Samsung.

З іншого боку, Samsung включив патч безпеки від квітня 2024 року, тому пристрої Galaxy A33 в Європі будуть відносно актуальними, коли справа доходить до оновлень безпеки. Щоб ви знали, на що звернути увагу, оновлення One UI 6.1 поставляється з номером збірки A336BXXU8EXDC, і воно досить об’ємне, тому переконайтеся, що у вас достатньо вільного місця в пам’яті.

Samsung вже випустила оновлення One UI 6.1 для низки телефонів середнього класу, включаючи Galaxy A15, Galaxy A34, Galaxy A54 і Galaxy A73. Очікується, що в найближчі тижні оновлення отримають ще більше пристроїв, тому не хвилюйтеся, якщо вашого телефону ще немає в цьому списку.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: