Базовий MacBook Air з M2 отримав повільний SSD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Журналісти видання The Verge звернули увагу, що базова модель нового MacBook Air із чіпом M2 за $1199 отримала повільний SSD-накопичувач на 256 ГБ.

Як і у випадку з новими MacBook Pro на M2, Apple вирішила встановити в базові моделі нових ноутбуків один чіп NAND на 256 ГБ, що призвело до зниження швидкості SSD у тестах продуктивності, однак реальна продуктивність може відрізнятися.

Згідно з тестами, 13-дюймовий MacBook Pro з чіпом M2 та 256 ГБ пам’яті на 50% повільніше при читанні та на 30% повільніше при записі SSD порівняно з еквівалентною моделлю попереднього покоління.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що конфігурації з накопичувачами на 512 ГБ і більше оснащені декількома чіпами NAND, що забезпечує більш високу швидкість читання та запису.

Представники Apple заявили The Verge, що хоча тести нового MacBook Air і 13-дюймового MacBook Pro з 256 ГБ пам’яті можуть показати різницю в порівнянні з моделями попереднього покоління, реальна продуктивність новинок набагато вище.

Якщо вам важлива висока швидкість SSD, ми рекомендуємо розглядати нові MacBook Air і MacBook Pro на M2 з об’ємом пам’яті не менше 512 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.