Microsoft закриває Internet Explorer 15 червня, але продовжить підтримувати цей режим ще кілька років

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft з 15 червня 2022 припиняє підтримку свого старовинного браузера Internet Explorer. Про це компанія попереджала ще минулого року.

Завтра браузер буде відключено на всіх актуальних версіях Windows 10: 20H2 та новіше; 10 IoT, 20H2 та новіші. У Windows 11 цього браузера вже немає, штатним у системі є Microsoft Edge.

При цьому режим IE підтримуватиметься в Edge до 2029 року, можливо довше – це дозволить компанії модернізувати всі застарілі програми. До того ж на версіях Windows, що підтримували IE, Edge поступово впроваджуватиметься.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначається, Microsoft рекомендує всім користувачам своєчасно перенести всі дані з IE Edge.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.