Redmi випустила недорогий 4K-монітор із підтримкою MacBook

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Черговою новинкою бренду став 27-дюймовий бюджетний монітор для дому та офісу. Крім високої точності кольору, модель цікава підтримкою спеціального «яблучного» режиму для роботи з MacBook як зовнішній дисплей.

4K-екран має максимальну яскравість 350 кд/м2 (сертифікація VESA DisplayHDR 400), охоплення 100% колірного простору sRGB і 95% DCI-P3, точність кольору Delta E<2 і можливість відображення 1,07 мільярда відтінків. Контрастність дисплея становить 1200:1. Заявлено такі особливості, як підсвічування на постійному струмі і низький рівень випромінювання в синьому спектрі для зниження навантаження на очі.

Фірмовий режим For Mac, за заявою виробника, зменшує візуальні відмінності між монітором та екраном ноутбука. На корпусі новинки є порт USB Type-C з вихідною потужністю 65 Вт, пара USB 3.0, один DisplayPort 1.4 та два HDMI 2.1. Комплектна підставка передбачає регулювання екрана по висоті/нахилу та поворот у портретну орієнтацію для зручності роботи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вартість новинки у Китаї становить $299.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.