Bloomberg: Apple відклала випуск нового MacBook Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже завтра, 6 червня, розпочнеться щорічна конференція Apple для розробників WWDC 2022. Оглядач Bloomberg Макр Гурмен (Mark Gurman) ділиться подробицями про неї. Зокрема він розповів про долю нового 13-дюймового MacBook Pro.

Гурмен каже, що випуск швидшого 13-дюймового MacBook Pro справді планувався, але локдауни в Китаї могли загальмувати процес. Однак коли ноутбук все ж таки вийде, він, за словами Марка, буде виглядати як нинішній 13-дюймовий MacBook Pro 2020 без сенсорної панелі. Також очікується, що новинка отримає чіп M2.

Гурмен також поділився своїми очікуваннями щодо нового MacBook Air. У ноутбука буде консервативна колірна гама (ніякого різноманіття як в iMac), 13-дюймовий екран, пара портів USB-C, зарядка MagSafe та Touch ID.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.