Amazfit представила новий «розумний» годинник дешевше 2 тисяч гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з найперших смарт-годин Amazfit, який став культовим, була модель Bip. І ось компанія анонсувала третє покоління девайсу – Amazfit Bip 3.

Поки що пристрій дебютував лише у Бразилії. Але вже зовсім скоро очікується світова прем’єра новинки.

Девайс оснастили 1,69-дюймовим IPS-дисплеєм, датчиками серцебиття та рівнем кисню в крові. Але ще цікавіше, Bip 3 отримали повноцінний GPS-модуль. З урахуванням того, що за девайс просять всього 58 доларів (1700 гривень), це дуже важливе та несподіване нововведення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Із іншого варто відзначити автономність у два тижні, здатність відстежувати до 60 різних спортивних навантажень і, зрозуміло, вбудований крокомір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.