Samsung Galaxy S22 всуху програв тест на швидкість проти iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випуску на YouTube-каналі DimaViper Live порівняли за швидкістю запуску та роботи два топових смартфони: iPhone 13 і Samsung Galaxy S22. Перший виявився значно швидше.

Ведучий YouTube-каналу DimaViper Live з’ясував, який із флагманів швидше: iPhone 13 або Samsung Galaxy S22. Для цього він перевірив пристрої з різних іграх та інших програм.

Насамперед експерт протестував швидкість запуску апаратів. Логотип на екрані Samsung з’явився раніше, але переможцем став iPhone. Причому різниця виявилася між ними досить відчутною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тесті Antutu більше балів набирає у своїй S22: майже 777 тисяч проти 759 тисяч. Різниця між ними становить приблизно 18 тисяч балів.

Далі фахівець почав запускати на смартфонах ігри. Усього в одній грі за швидкістю у пристрої була нічия: це Cut the Rope. Інші проекти, наприклад Talking Tom, Fruit Ninja, відкривалися набагато швидше на iPhone 13, а гра Dentist Bling запустилася на S22 взагалі лише з другого разу.

Також під навантаженням Samsung знизилася автоматично яскравість, хоча до цього була встановлена ​​максимальна. На iPhone нічого подібного не трапилося. Крім того, до кінця тестування S22 дуже сильно нагрівся, а iPhone не був навіть теплим.

Загалом цей тест Samsung провалив у порівнянні з iPhone 13. Навіть при відкритті всіх ігор у зворотній послідовності (тобто вдруге) S22 працював іноді повільніше. Хоча оперативної пам’яті має 8 ГБ, а у смартфона Apple – 4 ГБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.