Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29 квітня. Хоча бренд не розкрив подробиць про цю нову версію, інформатор Technerd (@Technerd_9) напередодні анонсу заявив, що майбутній смартфон відрізнятиметься від старих лише кольором — він буде синій. Про це пише Gizmochina.

Джерело опублікувало рендер синього Nothing Phone (2a). Зверніть увагу: це зображення не є офіційним. Реальний гаджет, який покаже Nothing наприкінці квітня, може виглядати інакше.

Як би там не було, начинка пристрою навряд чи зміниться. Нагадаємо: Nothing Phone (2a) оснащений 6,7-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2412 x 1080 пікселів, частотою оновлення 120 Гц, пікової яскравістю 1300 ніт і захистом Gorilla Glass 5. Під капотом пристрою встановлений чіпсет Media2k парі з 8 ГБ або 12 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що нова версія Nothing Phone (2a) отримає акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкого заряджання 45 Вт. Що стосується програмного забезпечення, «пустофон» буде оснащений ОС Nothing OS 2.5 на базі Android 14. У частині камер чекаємо 32-мегапіксельний датчик Sony IMX615 для селфі і два 50-мегапіксельні сенсори на задній панелі з основним датчиком Samsung ISOCELL S5KG9 і надширі .

Для підключення пристрій пропонує Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6, подвійний 5G та NFC. Він також має захист від води та пилу за стандартом IP54 та вбудований у дисплей датчик відбитків пальців. Ціна стандартної версії зі зміною пам’яті 8/128 ГБ у російських магазинах становить 39 999 рублів. Ймовірно, нова модель Nothing Phone (2a) коштуватиме стільки ж.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.