Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера запущених програм. Виявляється, його потрібно відкривати набагато рідше, ніж багато хто звикли.

Йдеться про меню-каруселі, в якому відображаються всі запущені та згорнуті у фоновий режим програми. Свайпом вгору можна «викинути» програму, тим самим закривши її — чим багато власників iPhone регулярно займаються, думаючи, що смартфон працюватиме швидше. Але це не так.

Apple попереджає: закривати програму з диспетчера фонових завдань потрібно лише у випадку, якщо вона зависла або працює некоректно. В решту часу чіпати утиліти у фоні не варто, оскільки шкідлива звичка постійно закривати всі програми скорочує час роботи айфона від акумулятора та знижує його продуктивність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.