Xiaomi випустила недорогий та потужний пауербанк на 20 000 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Черговою новинкою Xiaomi став компактний портативний акумулятор із вбудованим кабелем та можливістю одночасної зарядки одразу трьох гаджетів. Крім того, новинка цікава пристойною вихідною потужністю та доступною роздрібною ціною.

Аксесуар отримав два літій-іонні акумулятори загальною ємністю 20 000 мАг і може заряджати до трьох пристроїв через вбудований кабель (USB Type-C) і USB-порти (Type-A і Type-C). Максимальна вихідна потужність заряджання при підключенні одного пристрою становить 33 Вт. Є режим низької потужності для навушників та розумного годинника — він активується дворазовим натисканням кнопки перевірки рівня заряду.

Залишок заряду відображається за допомогою лінії, що складається із чотирьох світлодіодів. Новинка отримала захист від перезаряду, перерозряду, перегріву, короткого замикання та інших неприємностей. Корпус пауербанку виготовлений із практичного ABS-пластику та полікарбонату. Аксесуар випускається у бежевому та темно-синьому кольоровому виконанні. Його ціна у Китаї становить $22.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.