iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії.

Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються для створення захисних чохлів та скла. Тепер користувач X (Twitter) Sonny Dickson пропонує розглянути реальну величину смартфонів. 
Макети лінійки відтворені з урахуванням усіх дрібниць, навіть про яблучко не забули. Виходячи зі знімків, можна побачити, наскільки Pro-версії відрізняються у розмірах. Особливо це стосується iPhone 16 Pro Max, корпус якого складає 6,9 дюймів, згідно з позначкою автора.

Крім габаритів, підтверджуються чутки про вертикальне розташування камер у базових версіях. Оскільки макети демонструють лише задню частину смартфонів, наявність нової клавіші для керування камерою на правому торці підтвердити неможливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.