Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet Water Dispenser. Він оснащений 3-літровим резервуаром для рідини та вбудованим акумулятором ємністю 5000 мАг, який може працювати 120 днів при повній зарядці. Про це пише Gizmochina .

У напувалки немає жодних проводів. Вона має вбудований композитний фільтруючий елемент «4 в 1». Він відповідає за глибоке очищення протягом усього циклу роботи від акумулятора. Власнику залишається лише наповнити вбудований резервуар та розслабитися. Води у баку вистачить на те, щоб забезпечувати дорослу кішку питтям протягом трьох тижнів.

У диспенсер для води використовується біосенсорна система PIR: пристрій включає воду, коли вихованець підходить ближче, і вимикає, коли він далеко. Є кілька режимів подачі води. Акумулятор гаджета ємністю 5000 мАг заряджається з 0 до 100% за 5 годин, а заряду диспенсера вистачає приблизно чотири місяці роботи. Основні частини, включаючи піддон для пиття та резервуар для зберігання рідини, виймаються для зручності чищення. Конструкцію можна мити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій розумний і здатний підключатися до системи Xiaomi Pampers Smart Link та мобільного додатку Mijia. У них можна переглянути поточний рівень заряду батареї, ступінь наповненості бака, а також стежити за тим, коли вихованець зазвичай п’є.

Поки що 3-літровий Mijia Smart Pet Water Dispenser продається лише у Китаї. За нього просять 249 юанів (~1500 грн). Чекаємо на появу розумної автопоїлки на маркетплейсах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.