Що робити, якщо телефон не вмикається

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?

1. Перевірте акумулятор телефону. Акумулятори теж можуть ламати і виходити з ладу, тому велика ймовірність, що ваш телефон у хорошому стані, а просто зламався акумулятор. Можна спробувати сходити в магазин і попросити такий самий акумулятор, але не купувати, а просто перевірити його на своєму телефоні. Якщо телефон увімкнеться, то ясна річ, що проблема полягала в цьому і новий акумулятор потрібно купувати, але якщо ж телефон, як і раніше, не включається – варто шукати причину не включення телефону в іншому.

2. Зарядний пристрій. Якщо у вас телефон вимкнувся і після його підзарядки ви не можете увімкнути телефон можливо зламалася сама зарядка. Ви думали, що заряджає телефон, а так як зарядка несправна і телефон не зміг зарядитися, то і він не може ввімкнутися. Спробуйте спробувати цю зарядку на працездатність на іншому телефоні і з цього робити висновки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. І найчастіша причина – пошкодження телефону. Можливо, ваш телефон нещодавно падав, ви його випадково намочили водою або подібні дії, які могли статися з телефоном, то він через це може і не включатися. Тут же треба віддавати його майстру, щоб він подивився, з’ясував точну причину та усунув її.

4. Можливо, виною всьому картка пам’яті. Може так вийде, що карта несумісна з моделлю телефону – буває і таке – і його просто глючить, він висне. У цьому випадку рекомендовано перепрошивку.

5. Можливо проблема безпосередньо з кнопкою включення. Як варіант, потрапила вода – причому, необов’язково нещодавно, процес корозії може зайняти тривалий час, або було пошкодження при ударі, який видався незначним, а насправді кнопка, клавіатура трохи змістилися.

6. Проблема може бути в роз’ємі для підключення кабелю. Причин може бути багато, але найчастіше це пов’язано з механічними пошкодженнями. Іноді штир зарядного пристрою треба просто трохи посунути, злегка натиснути на бік, праворуч, ліворуч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.