Так буде виглядати MacBook Air 2022 з оновленим дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим ближче друга половина року, тим більше можна зустріти в мережі витоків, пов’язаних із новим поколінням ноутбуків Apple – MacBook Pro 2022 та MacBook Air 2022.

І якщо раніше було мало якоїсь конкретики, то зараз у мережі сплив скріншот, який, швидше за все, демонструє справжній зовнішній вигляд осінньої новинки Apple.

На зображенні можна побачити, як саме зміниться дизайн найдоступнішого ноутбука компанії MacBook Air. Судячи з нього, пристрій отримає округлі рамки екрану, а також виріз у формі «човники», як у iPhone, починаючи з iPhone X.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Разом з тим девайс все ще матиме корпус, який звужується в міру початку країв.

Зазначимо, що інсайдери також приписують новому Air безліч нових колірних варіацій, а також повернення всіх основних портів: SD-картридера, HDMI тощо. Реліз ноутбука очікується восени 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.