Таким буде Galaxy A53 – середнячок з екраном 120 Гц та 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Німецький портал Winfuture роздобув якісні рендери та інформацію про технічні характеристики нового смартфона A-серії компанії Samsung. Прийдешній Galaxy A53 отримає 120-герцевий дисплей, квадрокамеру та акумулятор ємністю 5000 мАг.

Зовні апарат майже не відрізняється від торішнього Galaxy A52. У нього пластиковий корпус і такий самий дизайн блоку камер. Вага становить 189 г, а товщина – 8.1 мм. За даними інсайдерів, смартфону дістанеться 6.5-дюймова AMOLED-матриця з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів і вбудованим сканером пальця.

В основу ляже процесор Exynos 1200 із 5G-модемом. Буде 6/8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 128 ГБ з можливістю розширення за рахунок картки microSD до 1 ТБ. Батарея на 5000 мач підтримує швидку зарядку потужністю 25 Вт.

Роздільна здатність фронтальної камери складе 32 Мп, а у складі основний такий набір датчиків: головний на 64 Мп, ультраширококутний на 12 Мп і пара по 5 Мп для боці та макрофотографій. Смартфон оснащений роз’ємом USB-C та модулем NFC для безконтактних платежів. 

Коли відбудеться реліз Galaxy A53, невідомо. Інсайдери вважають, що його покажуть на початку весни, а стартовий цінник становитиме близько 460 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.