Незабаром вийде смартфон з додатковим екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник смартфонів Doogee підтвердив швидкий випуск нового 5G-смартфону Doogee V20. Це станеться у січні 2022 року. Чим цікавий цей апарат?

Нова модель V20 стане першим захищеним смартфоном з 6,43-дюймовим дисплеєм Samsung AMOLED роздільною здатністю 2K. Селфі камера буде розташована у вирізі по центру екрана зверху.

Унікальний дизайн телефону також підкреслюється додатковим дисплеєм, розташованим поруч із модулем задньої камери. Цей екран діагоналлю 1,05 дюйма може показувати час, сповіщення, вхідні дзвінки, а також дозволяє керувати музикою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпус Doogee V20 складається із вуглецевого волокна аерокосмічного класу. У апарат є сертифікати водонепроникності IP68 та IP69K, сертифікат захисту від падіння MIL-STD-810G та сертифікат стійкості до високих та низьких температур MODE.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.