Google уріже функціональність безкоштовної версії YouTube Music

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром після початку тестування розширеної безкоштовної версії YouTube Music компанія Google розповіла про нові обмеження для користувачів без преміум-аккаунта. Зміни вступлять в силу вже в наступному місяці і поступово торкнуться усі регіони присутності сервісу.

Відповідно до публікації в блозі компанії, з 3 листопада 2021 роки можливості майданчики будуть розділені в залежності від типу підписки. Ті, хто користується YouTube Music безкоштовно з рекламою, зможуть слухати музику у фоновому режимі, запускати персоналізовані мікси і знаходити тематичні добірки для спорту, поїздок на роботу і інших ситуацій. При цьому користувачам без «преміум» буде недоступний перегляд музичних кліпів.

У свою чергу, при оформленні платної підписки активується не тільки ця, а й інші опції: прослуховування пісень за запитом, необмежений пропуск треків і відсутність реклами. Спочатку всі зазначені зміни торкнуться користувачів з Канади, де зараз і тестується нововведення. Пізніше компанія має намір поширити нові правила передплати і в інших регіонах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.