Ноутбуки Xiaomi Mi Notebook Ultra 15 і Mi Notebook Pro розсекречені до анонсу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всього через кілька днів китайський гігант Xiaomi проведе захід Mi Smarter living 2022, в рамках якого анонсує свої нові ноутбуки – Mi Notebook Ultra 15 і Mi Notebook Pro.

І як це зазвичай буває, незадовго до анонсу інсайдери вирішили розмістити в мережі список технічних особливостей новинок.

Так, згідно з оприлюдненими даними, Mi Notebook Pro отримає 14-дюймовий 2,5K екран з частотою оновлення 60 Гц і співвідношенням сторін 16:10. Працювати пристрій буде на базі чіпа Intel Core i5-11300H з графікою Iris Xe. Що стосується оперативної пам’яті, вона складе 16 ГБ, в той час як максимальний розмір PCIe SSD – 512 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Mi Notebook Ultra 15, в свою чергу, оснастять 3,2K дисплеєм на 15,6 дюймів з частотою оновлення 90 Гц і співвідношенням сторін 16:10. Серцем ноутбука виступить Intel Core i5-11370H з графікою Iris Xe. Максимальний об’єм оперативної пам’яті складе 16 ГБ, а PCIe SSD, знову ж таки, 512.

Ноутбука приписується наявність сканера відбитків пальців, 100% охоплення sRGB і підтримку швидкої зарядки на 65 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.