Microsoft боїться, що Windows 11 повторить провал Vista – деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Microsoft позиціонує Windows 11 як повну переробку своєї операційної системи, зокрема, з точки зору дизайну. Це змушує деяких користувачів хвилюватися щодо її стабільності. Таке вже було: приклад – Windows Vista, яка призвела до зниження продуктивності. 

Microsoft намагається уникнути цього в Windows 11. Про це розповів глава платформи для розробників Windows Кевін Галло. 

Він взяв участь в сеансі питань і відповідей, щоб пояснити деякі дизайнерські рішення, що лежать в основі матеріалу Міка, і їх вплив на потужність комп’ютерів. «Продуктивність дійсно є для нас головним пріоритетом, і ми хочемо, щоб всі ці нові можливості працювали швидко і не знижувалишвидкість роботи операційної системи», – сказав Галло. – «Наприклад, матеріал Мікка був спеціально розроблений для пристроїв з більш високими характеристиками в порівнянні, наприклад, з напівпрозорим інтерфейсом Acrylic».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Плавний дизайн компанії можна побачити у всіх вбудованих додатках і операційній системі. Закруглені кути, тіні, ефект прозорості – одні з небагатьох. В рамках нового дизайну в Windows 11 використовується матеріал під назвою Мікка. Він створює ефект нашарування в залежності від фону робочого столу. Наприклад, світлий фон змінить вікна програми на більш світлий відтінок, а темніший фон – навпаки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.