Google пояснила, чому Pixel 6 буде дорогим смартфоном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Топ-менеджер Google Рік Остерло, відповідаючи на питання журналістів про новий флагмані, заявив, що Pixel 6 буде дорогим продуктом. Він розповів, чому апарат буде мати високу ціну, а в мережі вже з’явилися перші чутки про суму, яку потенційним покупцям доведеться викласти за нові гаджети бренду.

Для серії Pixel 6 пошуковий гігант розробив власний процесор Tensor, що стало одним з головних нововведень у фірмовій серії. Генеральний директор Google Сундар Пічаї раніше заявив, що на створення «домашнього» чіпа компанії знадобилося чотири роки, і робота над ним буде продовжуватися. Рік Остерло також зазначив в інтерв’ю The Verge, що дорогими обидва пристрої роблять саме високу якість і використання просунутої електроніки.

З чуток, в продаж Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro надійдуть по приблизно тією ж ціною, що і актуальні флагмани Samsung – моделі Galaxy S21 + і Galaxy S21 Ultra відповідно. Що стосується специфікацій прийдешніх новинок, базова версія лінійки обзаведеться 6,4-дюймовим дисплеєм (Full HD +) з частотою оновлення 90 Гц, а Pixel 6 Pro отримає 120-Герцева 6,7-дюймовий екран з роздільною здатністю Quad HD +. Серед обох моделей будуть варіанти з 12 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro відбудеться цієї осені, точна дата проведення заходу поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.