Sony PlayStation 5 володіє прихованою корисної особливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новітня консоль в особі PS5 може похвалитися продуктивністю на рівні 10,28 терафлопс, якої їй досить для того, щоб запускати ігри високої чіткості 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду. Ще не так давно всі могли тільки мріяти про щось подібне, але тільки не тепер, не зараз, тому що з недавніх пір справи йдуть зовсім іншим чином, у чому легко і просто може переконатися будь-яка людина, яка цього так і зовсім тільки забажає. Дану приставку реалізують за $ 500 доларів, тобто бажаючим зробити її покупку потрібно викласти за неї дуже навіть скромну суму грошей, і це робить дану пропозицію неймовірно вигідною і вкрай привабливою.

Приставка має по-справжньому велику обчислювальну потужність, і такої їй безумовно вистачить для того, щоб залишатися актуальною в найближчі 2 – 3 роки, але це далеко не все, чим може приємно здивувати новинка. На додаток до дуже великої продуктивності, дана консоль володіє прихованою корисною особливістю, про яку мало хто знає. Справа в тому, що практично абсолютно всі відеоігри від PlayStation 4 можуть запускатися і повноцінно працювати на PS5, причому працює навіть мультиплеєрі. Так як їх запуск відбувається в режимі зворотної сумісності, користувачі можуть навіть не турбуватися на цей самий рахунок, тобто доплачувати за що-небудь грошові кошти гарантовано абсолютно точно не доведеться.

Кожна людина, яка про це так і зовсім взагалі тільки забажає, гарантовано залишиться задоволений цією консоллю, так як під силу їй запропонувати дуже велику обчислювальну потужність, і саме завдяки такій їй під силу запускати до 99,8% від загального числа ігри, випущених для PS4. На практиці все це означає, що кожна людина, яка купить собі цю ігрову приставку, може розраховувати на можливість грати як в усі вже давно існуючі відеоігри, в тому числі в ексклюзиви від Sony, так і насолоджуватися майбутніми проектами, які будуть випускатися для PS5 в найближчі роки. Подібним перевагою не володіла раніше жодна ігрова приставка від японської корпорації, але, на щастя, ситуація різко несподівано змінилася в кращу сторону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.