WhatsApp заявляє, що не обмежує функціонал для тих, хто не прийняв нову політику конфіденційності

Компанія запровадила свою оновлену політику 15 травня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Месенджер WhatsApp повідомив, що поки що не обмежує функціонал для користувачів, які не погодились із оновленою політикою конфіденційності, передає TNW.

Компанія випустила свою нову політику 15 травня. За тиждень до цього додаток, що належить Facebook, заявив, що не буде видаляти обліковий запис жодного користувача, якщо він не прийме нову політику, але постійно буде нагадувати прийняти її. Тоді WhatsApp також попередив, що через «кілька тижнів» обмежить певні основні функціональні можливості платформи для тих, хто відмовиться прийняти оновлену політику конфіденційності.

Тепер у новій заяві компанія пояснила, що після спілкування з урядами та захисниками конфіденційності вона не буде обмежувати будь-яку функціональність, навіть якщо користувач не приймає нову політику конфіденційності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Натомість ми будемо продовжувати час від часу нагадувати користувачам про оновлення, а також про необхідність цього для тих, хто хоче використовувати відповідні необов’язкові функції, такі як спілкування з бізнесом, який отримує підтримку від Facebook», – наголосили у WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.