Poco M3 з акумулятором 6000 мАг, 48-мегапіксельною камерою та Snapdragon 662 буде коштувати $150

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У вересні минулого року компанія Poco India представила смартфон Poco M2. Сьогодні компанія провела онлайн-презентацію в Індії, щоб анонсувати смартфон Poco M3. Це телефон середнього рівня, оснащений екраном з високим співвідношенням сторін, чіпсетом Snapdragon 662, батареєю ємністю 6000 мАг і 48-мегапіксельними потрійними камерами вартістю $150.

Смартфон обладнаний 6,53-дюймовим екраном з IPS матрицею. Він підтримує частоту оновлення зображення 60 Гц та роздільну здатність Full HD+. Від механічних пошкоджень екран захищає скло Corning Gorilla Glass. Poco M3 працює під управлінням операційної системи Android з програмною оболонкою MIUI 12. 8-мегапіксельна фронтальна камера знаходиться в невеличкому краплевидному отворі.

Модуль основної камери складається з трьох датчиків. Роздільна здатність основного сенсора – 48 МП. Є також пара 2-мегапіксельних камер для макрозйомки і демонстрації глибини сцени. Довготривалу автономність забезпечує акумулятор ємністю 6000 мАг. За продуктивність роботи відповідає центральний процесор Snapdragon 662.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.