Нові подробиці про найелегантніший смартфон 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OPPO незадовго до офіційно запуску розкрила деякі ключові характеристики смартфона OPPO F17 Pro. Девайс отримає 6,43-дюймовий Super AMOLED дисплей.

На думку OPPO він стане найелегантнішим смартфоном 2020 року за рахунок неймовірно тонкого і легкого корпусу, проте це не всі його особливості, ще пристрій отримає «6 портретних камер з AI», що відкриває нові можливості фото- і відеозйомки.

З ранніх рекламних тизерів бренду вже було відомо про наявність 6 камер: 4 тилових і 2 спереду. Розробники інтегрували нові інтелектуальні функції і режими зйомки, що дозволяє виділити апарат серед аналогів. Мережеві аналітики припускають, що компанія буде використовувати фронтальну камеру 16 Мп з датчиком глибини, а основний модуль складатиметься з чотирьох об’єктивів за схемою 48 + 8 + 2 + 2 Мп

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

https://twitter.com/oppomobileindia/status/1298150384611950593?s=20

В OPPO F17 Pro вбудовано технологію швидкої зарядки Flash Charge 4.0 потужністю 30 Вт. Нагадаємо, що пристрій отримає корпус висотою 7,48 мм і вагу 164 гр. Бренд також натякнув, що цінник моделі буде нижче 25 тис. рупій, що еквівалентно $ 333 (≈ ‎₴ 9 169).

Ішан Агарвал і інші інсайдери припускають, що тут використовується SoC MediaTek Helio P95 c 8 Гб оперативної пам’яті і флеш пам’ять на 256 ГБ. Передбачувана місткість акумулятора – 4000 мА * г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОGadgets.ndtv.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.