Створено найточнішу методику визначення жестів рук штучним інтелектом

Створено найточнішу методику визначення жестів рук штучним інтелектом
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вченими з Наньянгського і Сіднейського технологічних університетів було створено найточнішу методику визначення жестів рук штучним інтелектом – вона здатна розпізнати їх з точністю до 85%.

“Наша ідея з’явилася після того, як ми вивчили властивості мозку обробляти інформацію. Виявилося, що в мозку людини активність сприйняття залежить не тільки від конкретної сенсорної інформації, але і від комплексної інтеграції декількох сенсорів. Це надихнуло нас на об’єднання візуальної і соматосенсорної інформації (дотик, температура) для реалізації системи, яка точно розпізнає жести ” , – розповів провідний автор дослідження Сяодун Чен.

В рамках розробки своєї нової моделі, вчені забезпечили можливість інтеграції різних видів сенсорної інформації, яка була зібрана з різних датчиків. Доповнивши винахід комп’ютерним зором, вони і створили методику, здатну показувати такий високий результат в розпізнаванні жестів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.