iOS 14: власники iPhone отримають більше можливостей з Apple Pay

фото: 9to5mac
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Восени 2020 року з виходом iOS 14 власники смартфонів Apple отримають можливість платити через Apple Pay, скануючи QR-коди. Нову функцію виявили в 9to5mac.

Журналістам поки не вдалося змусити працювати оновлений Apple Pay. Але в системі знайшлася картинка, на якій міститься інструкція по роботі з новою функцією. Очікується, що з QR-кодами в Apple Pay зможуть працювати і сторонні додатки.

Зараз iOS 14 знаходиться на етапі першої бета-версії для розробників. Apple регулярно налаштовує і змінює функції в своєму програмному забезпеченні аж до його випуску для широкої публіки. Не варто виключати можливості, що конкретно цієї функції, про яку в компанії навіть не говорили, не буде в першому релізі нової версії операційної системи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про інших фішках iOS 14, які відповідають не тільки за безпеку смартфона, можна дізнатися в цьому матеріалі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.