Xiaomi Mi Band 5 повністю розкритий самою Xiaomi

Xiaomi Mi Band 5 повністю розкритий самою Xiaomi
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi остаточно розкрила фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5, чия презентації відбудеться 11 червня. Останній пост компанії в соцмережах фактично робить презентацію пристрою необов’язково, так як в ньому були названі всі нововведення новинки і показаний дизайн ґаджету.

Xiaomi Mi Band 5 повністю розкритий самою Xiaomi

Згідно з офіційною публікацією Xiaomi, фітнес-браслет Mi Band 5 отримає збільшений дисплей зі зменшеними рамками, зручний магнітне зарядний пристрій і оновлений датчик вимірювання пульсу, який використовується в медичному обладнанні.

В Mi Band 5 з’явиться кілька нових софтверних фішок. Функція віддаленого керування камерою смартфона, опція контролю менструального циклу і підтримка відстеження 11 видів спорту. Крім цього, модуль NFC в Mi Band 5 буде працювати в більшій кількості країн, включаючи Україну. Завдяки цьому за допомогою ґаджету можна буде виконувати безконтактні платежі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Band 5 повністю розкритий самою Xiaomi

Постер підтвердив, що дизайн Mi Band 5 не зміниться в порівнянні з моделлю попереднього покоління. Єдина інтрига перед презентацією новинки – її ціна. Анонс пристрою пройде 11 червня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.