У мережі з’явилися зображення нового пристрою від Google, який поєднує в собі Android TV та Chromecast

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром Google збирається випустити новий пристрій в сфері потокового мультимедіа. Йдеться про різновиди Chromecast, поєднаним з Android TV.

Інтернет-портал XDA-Developers виявив якийсь новий продукт Google, що відноситься до технологій «розумного будинку» Google Nest. Пристрій потокового мультимедіа з кодовою назвою «Sabrina» вперше було виявлено на початку березня, але тоді не було ніяких подробиць. Тепер же, XDA знайшли рендери пристрою, які дуже схожі на офіційні.

У мережі з'явилися зображення нового пристрою від Google, який поєднує в собі Android TV та Chromecast

«Sabrina» є невеликим подовгастим пристроєм, схоже з Chromecast Ultra. Але, на відміну від Chromecast, «Sabrina» може керуватися пультом, який має мікрофон і підтримує Google Assistant. За допомогою приставки можна переглядати мультимедійний контент, як з YouTube, так і з сервісів підписки, на зразок Netflix. Пристрій буде поставлятися в білому, чорному і світло-рожевому кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що «Sabrina» буде представлена ​​протягом цього літа. Ціна також повинна бути не надто високою – менше $ 80 (за чутками, приблизно $ 69).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.