Huawei розробила нове технологічне рішення для зберігання масивів даних

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei представила нове технологічне рішення OceanStor Pacific для зберігання масивів. На думку представників китайського технологічного гіганта, саме якість зберігання і управління великими інформаційними масивами стане ключовою перевагою успішного бізнесу вже в найближчому майбутньому.

Нова серія пристроїв OceanStor Pacific обіцяє користувачам «безкомпромісну багатопротокольну взаємодію, еластичний EC-алгоритм наступного покоління і відповідну новим вимогам апаратну лінійку».

Huawei стверджує, що рішення OceanStor Pacific ефективне і економічне. З його допомогою ефективність використання дисків досягає 93% без шкоди для їх продуктивності і надійності. Вузол підтримує до 120 дисків в просторі 5U і забезпечує щільність в 2,67 рази вище в порівнянні зі стандартними серверами зберігання даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
«Сьогодні зберігається тільки два відсотки глобальних даних, і тільки десять відсотків виробляються з метою подальшого використання. Підприємства стикаються з недостатньою ємністю систем зберігання і складним управлінням обробки масових даних, – констатував топ-менеджер Huawei Пітер Чжоу. – Серія OceanStor Pacific покликана зняти ці больові точки і встановити новий еталон ефективного, економного і постійного зберігання масових даних ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.