NVIDIA представляє технологію Cloud G-SYNC, яка покращує хмарні ігри

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

NVIDIA представила технологію Cloud G-SYNC, яка спрямована на покращення ігрового стрімінгу для користувачів GeForce NOW. Ексклюзивно для примірників GeForce NOW RTX 4080 SuperPOD на рівні підписки Ultimate, Cloud G-SYNC синхронізує частоту оновлення дисплея з хмарними ігровими потоками, мінімізуючи розриви екрана і заїкання для більш плавного ігрового процесу. Ця функція також включає технологію Reflex для зменшення затримок у хмарних іграх.

Щоб використовувати Cloud G-SYNC, користувачі повинні мати обладнання з частотою оновлення вище 60 Гц і підтримкою технології змінної частоти оновлення (VRR), наприклад, Nvidia G-SYNC, AMD FreeSync або Apple ProMotion. Хмарний G-SYNC доступний лише через власні додатки GeForce NOW і не поширюється на клієнти браузерів, мобільних пристроїв або телевізорів.

Для систем Windows необхідна мінімальна вимога до відеокарт NVIDIA з архітектурою Turing (серії GTX 16 або RTX 20), за винятком підтримки графічних процесорів Intel або AMD. Крім того, версія програми для macOS підтримує всі моделі Apple Silicon і деякі моделі Mac на базі Intel, включаючи певні конфігурації MacBook Pro, MacBook Air, iMac і Mac Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важливо переконатися, що системи, оснащені GeForce, мають принаймні версію драйвера R545 для підтримки Cloud G-SYNC. Однак NVIDIA уточнює, що в Windows ця функція не підтримується для декількох моніторів. Разом з Cloud G-SYNC, NVIDIA також запустила хмарний ігровий денний пропуск GeForce NOW, пропонуючи версії Priority та Ultimate вартістю $3,99 та $7,99 відповідно. Ці пропуски надають 6 або 8 годин гри на відповідному рівні для користувачів, які тимчасово відходять від комп’ютера або бажають дослідити можливості хмарних ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.