MSI випустила новий флагманський ПК, який виглядає просто чудово

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

MSI вперше показала свою лінійку нових готових ігрових настільних веж на початку цього року, а тепер вся лінійка доступна для покупки. Флагманська пропозиція компанії, Vision Elite, оснащена найсучаснішими характеристиками, включаючи найновіший настільний процесор Intel 14-го покоління Core i9 та Nvidia GeForce RTX 4090.

У ПК використовується нещодавно випущений корпус MEG Maestro 700L PZ, що є головною зіркою шоу. Він виконаний з алюмінію та має цільне загартоване скло з кутом огляду 270 градусів, яке забезпечує панорамний огляд компонентів усередині.

MSI – не єдина компанія, яка використовує таке вигнуте скло в корпусі ПК, але це безперечно перший готовий ПК, який продається з таким преміальним зовнішнім виглядом. Як на мене, так він просто чудовий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Core i9-14900KF охолоджується 360-мм рідинним кулером AIO, а в комплект поставки входять 64 ГБ (32 ГБx2) пам’яті DDR5 5600 МГц, SSD M.2 NVMe об’ємом 2 ТБ, материнська плата MSI Z790 та 100. Для підключення передбачено 2,5 гігабітний Ethernet, Intel Wi-Fi 7 та Bluetooth 5.4.

По суті, система повинна бути здатна впоратися з усіма останніми ігровими іграми AAA у роздільній здатності 4K, не покладаючи рук. MSI продає лише одну конфігурацію цього звіра за ціною 4300 доларів.

Компанія також запускає нову лінійку готових настільних комп’ютерів Assembled in America із найновішими процесорами 14-го покоління від Intel та відеокартами Nvidia RTX 40-ї серії. Серія Infinite пропонує так само потужне обладнання, але в нижчому ціновому діапазоні.

У цій серії використовується традиційний баштовий корпус MEG Prospect 700R із підтримкою до 10 вентиляторів охолодження та спеціальним місцем для встановлення спеціальної пластини EK для водяного охолодження. Готовий десктоп Infinite буде доступний з тими ж характеристиками, що і Vision Elite, з можливістю встановлення RTX 4090 з охолодженням рідини. Ціни починаються від 3600 доларів.

4 299 доларів від MSI

Далі за списком йдуть серії Aegis та Codex, які також отримують новітні чіпи від Intel та Nvidia. Серія Aegis, ціна якої починається від 1900 доларів, пропонуватиметься з особливими лицьовими панелями, що нагадують сітку, а також з вентиляційними отворами на алюмінієвій бічній панелі для покращення повітряного потоку. Серія Codex також поповнилася двома новими варіантами корпусів, що відрізняються покращеним повітряним потоком. Ціни на серію Codex починаються від $980.

Компанія MSI розмістила на своєму сайті список усіх нових настільних веж з різними конфігураціями. Крім того, MSI пропонує спеціальну пропозицію: до деяких продуктів на базі процесорів Intel 14-го покоління додається відеогра Star Wars Outlaws.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.