Представлений найпотужніший кишеньковий ліхтарик: світить на сотні метрів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Nitecore створила невеликий ліхтарик EDC25, який міститься в кишені. Однак це не заважає видавати велику яскравість та світити на сотні метрів.

Довжина нової моделі – 13,8 см, ширина – 3 см, а товщина – 1,4 см. Важить ліхтарик з кліпсою для кріплення всього 104 г. Корпус виконали з вуглецевого волокна з алюмінієвими вставками. Пристрій оснастили двома світлодіодами NiteLab UHi 20. Максимальна яскравість EDC25 становить 3000 люменів, а пікова інтенсивність променя – 22 500 кд. Потужності вистачить для дальності роботи до 300 м. Ліхтарик має дві кнопки. Одна відповідає за увімкнення та вимкнення, а при короткому натисканні дозволяє регулювати потужність свічення. Додаткова кнопка дозволяє увімкнути максимальну яскравість, а також запустити режим “Стробоскоп”, щоб подати сигнал в екстреній ситуації.

Всередині встановлено акумулятор на 1700 мАг. Місткості вистачить до 55 годин роботи при мінімальній яскравості, а також на півтори години при 1000 люменах. Для заряджання використовується роз’єм USB-C, який захищений полікарбонатною заглушкою. Дізнатись кількість заряду можна за допомогою індикатора на корпусі, що складається з чотирьох поділів. Навпроти нього розташовані аналогічні світлодіоди, які дозволяють визначити потужність ліхтарика. Пристрій також отримав захист від води та пилу за стандартом IP54.

Nitecore EDC25 коштує 75 доларів. У комплекті йде кабель для заряджання, а також паракордовий шнур із карабіном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.