One UI 6.1.1 отримає функцію, яка покращить ваші портретні фотографії

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Samsung очікується представити One UI 6.1.1 разом із випуском Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6. Згідно з інформацією від IceUniverse , у новій версії One UI буде функція, яка дозволить користувачам використовувати штучний інтелект для малювання на портретних фотографіях, щоб застосовувати різні стилі. Хоча деталей про функцію не було надано, схоже, що користувачі зможуть малювати (скоріш за все, за допомогою S Pen) на портретних зображеннях, зроблених на телефоні, і пристрій змінить стиль портретних зображень відповідно до намальованого.

Реклама

Ця функція, ймовірно, використовуватиме штучний інтелект і буде доступна лише на високопродуктивних моделях Galaxy телефонів і планшетів. Можливо, вона буде обмежена пристроями з S Pen, але точної інформації поки немає. Отже, ця функція, ймовірно, буде доступна на пристроях, які отримають оновлення до One UI 6.1.1 і вже мають функції Galaxy AI.

Зазвичай функції One UI x.1.1 випускаються лише для пристроїв серій Galaxy Tab і Galaxy Z. Однак цього року One UI 6.1.1, за повідомленнями, принесе багато нових функцій Galaxy AI, які будуть доступні на сумісних пристроях серій Galaxy S, Galaxy Tab і Galaxy Z. Проте на пристроях серії Galaxy S оновлення не буде називатися One UI 6.1.1, а отримає назву One UI 6.1.

За попереднім звітом, One UI 6.1.1 також принесе функцію, яка дозволить користувачам перетворювати наброски в доречні малюнки і зображення у Samsung Notes. Ця функція буде доступна лише на пристроях з S Pen, таких як Galaxy S24 Ultra, Galaxy Tab S9 і Galaxy Z Fold 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоSamMobile

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: