One UI 6.1.1 може з’явитися на пристроях Galaxy раніше, ніж очікувалося

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

One UI 6.1.1 може з’явитися на старіших пристроях Galaxy раніше, ніж очікувалося, після свого дебюту на Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6 наступного місяця.

Реклама

Samsung витратила значно більше часу, щоб випустити One UI 6.1 на існуючі пристрої, порівняно з One UI 5.1 та старішими версіями.

Samsung офіційно нічого не повідомляла, але, ймовірно, Galaxy AI була причиною, чому One UI 6.1 потребувала більше часу для завершення.

З One UI 6.1.1 Samsung представить нові функції Galaxy AI, тому ми очікували затримки, подібні до тих, що були з One UI 6.1. Однак можливо, що наступне оновлення One UI для сумісних смартфонів і планшетів Galaxy не займе занадто багато часу для виходу.

Відповідаючи на скарги щодо деяких проблем, які виникли на Galaxy S23 FE з One UI 6.1, модератор на форумах спільноти Samsung ненавмисно повідомив, що наступне оновлення One UI 6.1 буде “еквівалентне One UI 6.1.1”.

Ця фраза натякає на те, що наступне оновлення для телефону принесе функції One UI 6.1.1. І якщо S23 FE отримає One UI 6.1.1 найближчим часом, немає причин вважати, що багато інших пристроїв не отримають це оновлення приблизно в той же час.

Варто зазначити, що список пристроїв, які підпадають під оновлення до One UI 6.1.1, буде невеликим. Ці середньорічні оновлення One UI зазвичай спрямовані на покращення користувацького досвіду на складаних пристроях і планшетах.

Насправді, за винятком планшетів і складаних комп’ютерів Samsung, будь-який пристрій, який отримає функції One UI 6.1.1, продовжуватиме показувати 6.1 як версію One UI в меню інформації про програмне забезпечення.

Говорячи про функції, One UI 6.1.1, як і One UI 6.1, швидше за все, буде повністю присвячена функціям штучного інтелекту. За чутками, Samsung працює над новими функціями ШІ для фотографій і відео, а також над вдосконаленням існуючих функцій ШІ в Galaxy.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: