Розкрито відмінності між американськими та китайськими моделями Samsung Galaxy Watch 7 та Galaxy Watch Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Розумні годинники Samsung Galaxy Watch 7 і Galaxy Watch Ultra успішно пройшли китайську сертифікацію 3C під модельними номерами SM-L3150 і SM-L7050 відповідно. Обидва пристрої будуть комплектуватися зарядним пристроєм EP-T1510, який підтримує до 10 Вт потужності.

Реклама

Раніше Samsung Galaxy Watch 7 також отримали сертифікацію від Федеральної комісії зв’язку (FCC) в США, де підтверджено підтримку зарядки до 15 Вт. Це свідчить про те, що в Китаї і США годинники можуть заряджатися з різною швидкістю. Однак окончати цю ситуацію можна буде лише після офіційного анонсу.

Згідно з попередніми повідомленнями, Samsung може оголосити новинки під час конференції Galaxy Unpacked, яка може відбутися 10 липня у Парижі, Франція. Окрім смартфонів Galaxy Z Fold6 та Galaxy Z Flip6, очікується презентація розумних годинників Samsung Galaxy Watch 7 та Galaxy Watch Ultra.

Очікується, що Samsung Galaxy Watch 7 та Watch Ultra будуть оснащені новою однокристальною системою Exynos W1000, підтримуватимуть частоту серцевих скорочень, ЕКГ, рівень кисню в крові, зможуть визначати температуру тіла.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоITHome

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ