Інсайдери показали Apple Watch X з 2-дюймовим дисплеєм на CAD-рендерах

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Чутки свідчать, що Apple планує суттєво оновити Apple Watch до десятої річниці пристрою, і 91mobiles стверджує, що отримав CAD-рендери Apple Watch Series 10 або “Apple Watch X” від інсайдерів галузі.

Реклама

Сайт стверджує, що рендери показують “більшу” модель з 2-дюймовим дисплеєм. Поточна модель Apple Watch Series 9 має дисплей розміром 1,7 дюйма, а Apple Watch Ultra – 1,93 дюйма, тому це буде найбільший екран на Apple Watch до цього часу.

Розміри пристрою, згідно з чутками, складатимуть приблизно 46 x 39,7 x 11,6 мм, що робить його більшим за Series 9, але меншим за Ultra. Інші рендери свідчать про дизайн, схожий на Series 9, з цифровою коронкою та боковою кнопкою, а також квадратним дисплеєм.

Марк Гурман з Bloomberg заявив, що значно оновлений “Apple Watch X” буде випущений у 2024 або 2025 році, щоб відзначити десятиріччя пристрою. Оригінальний Apple Watch був анонсований у вересні 2014 року та випущений у квітні 2015 року.

Гурман також зазначив, що “Apple Watch X” буде оснащений тоншим корпусом і, можливо, матиме магнітну систему кріплення ремінця, хоча у рендерах немає підтвердження цього.

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо нещодавно заявив, що Apple Watch Series 10 буде тоншим і матиме більші розміри екрану, ніж попередні моделі. Куо зазначив, що розміри екранів у наступного покоління Apple Watch збільшаться з 41 мм до 45 мм та з 45 мм до 49 мм, при цьому корпус буде тоншим. Для порівняння, Apple Watch Ultra має корпус розміром 49 мм.

На даний момент незрозуміло, чи є CAD-рендери точними, але Apple зазвичай випускає нові моделі Apple Watch у вересні разом із останніми моделями iPhone. Очікується, що цього року Apple планує додати моніторинг артеріального тиску, щоб годинник міг виявляти гіпертонію, а також функцію виявлення апное сну, яка також має з’явитися в моделі Apple Watch 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело 91Mobiles

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: