Microsoft представляє Surface Pro 11 з процесорами Snapdragon та OLED-дисплеємж

Час читання: < 1 хв.
Microsoft представляє Surface Pro 11 з процесорами Snapdragon та OLED-дисплеємж

Компанія Microsoft анонсувала випуск Surface Pro 11 – першого пристрою в цій серії, що працює на базі процесорів Snapdragon від Qualcomm. Ця модель є прямим спадкоємцем Surface Pro 9 і пропонує користувачам покращені технічні характеристики та ширший вибір комплектацій.

Реклама

Однією з помітних новинок у Surface Pro 11 є опціональний OLED-дисплей з роздільною здатністю 2880×1920 пікселів, частотою оновлення 120 Гц та співвідношенням сторін 3:2. Для моделей з OLED-дисплеєм передбачені акумулятори збільшеної ємності – 53 Втч проти 48 Втч у версій з LCD-екранами.

Крім цього, новий Surface Pro оснащений 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і SSD на PCIe 4. Усі моделі включають 2 порти USB4, порт Surface Connect і оновлені камери: фронтальну з роздільною здатністю QHD і задню на 10 мегапікселів.

Ціни на новинку стартують від $899,99 за базову модель з LCD-дисплеєм і сягають $1349,99 за версію з OLED-екраном. Також пропонуються конфігурації з 32 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ вбудованої пам’яті для OLED-версій. В даний час всі моделі підтримують лише Wi-Fi, однак у майбутньому очікується додавання варіантів із підтримкою 5G.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.