Microsoft зупиняє спірну функцію Windows 11 для вдосконалення

Час читання: < 1 хв.
Microsoft зупиняє спірну функцію Windows 11 для вдосконалення

Після внесення змін до роботи гучної функції Recall, Microsoft вирішила змінити свій підхід і не впроваджувати нововведення так, як планувалося раніше. Як з’ясувалося на порталі Tom’s Hardware, ця спірна функція матиме змінену долю.

Реклама

Спочатку планувалося, що Recall з’явиться на всіх комп’ютерах з сертифікацією Copilot+ PC і стабільною версією Windows вже 18 червня. Проте навіть напередодні запланованої дати компанія повідомила, що плани змінюються — функція Recall буде доступна лише в рамках тестової гілки Windows Insider Program у «найближчі тижні». Після цього Microsoft планує оцінити відгуки і зробити функцію доступною для всіх тестувальників, чия система підтримує Copilot+ PC.

Зараз читають  YouTube планує впровадити серверну рекламу, яку неможливо заблокувати

Спочатку відключити Recall за замовчуванням компанію «примусили» суперечки щодо безпеки цієї функції для користувача. Пізніше компанія намагалася виправдатися, але, судячи зі скасування релізу, зрештою відклала випуск нововведення на невизначений термін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.