Apple має намір зробити свої пристрої ще тоншими

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після запуску iPad Pro M4, який називають найтоншим пристроєм Apple з товщиною всього 5,1 мм, компанія має намір поширити цю “ультратонку концепцію” на майбутні моделі iPhone, MacBook Pro та Apple Watch.

Реклама

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple бачить майбутнє у новому поколінні пристроїв, які будуть не тільки тоншими, але й легшими, ніж будь-коли раніше. Серія iPhone 17, запланована на 2025 рік, обіцяє радикальний редизайн із акцентом на досягнення цієї мети. Одночасно готуються оновлення MacBook Pro та Apple Watch, спрямовані на спрощення їхнього профілю та підвищення портативності.

Цей зсув знаменує собою відхід від недавніх дизайнів MacBook Pro, де пріоритет віддавався продуктивності та універсальності портів, що призводило до дещо більш громіздкого форм-фактора.

Хоча конкретні дати виходу поки не уточнюються, поява M4 iPad Pro знаменує початок нової ери у філософії дизайну продуктів Apple, зазначають ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: