TechRadar назвав 5 найкращих портативних ігрових консолей на літо 2024 року

Час читання: < 1 хв.
TechRadar назвав 5 найкращих портативних ігрових консолей на літо 2024 року

Найкращою з найкращих визнана гібридна Nintendo Switch OLED. У TechRadar назвали її найвдалішим пристроєм такого типу цього покоління. Для Switch випущено багато крутих ексклюзивів. А у OLED-версії ще й приголомшливий дисплей і чудова звукова система.

Реклама

Винятково портативна Nintendo Switch Lite на другому місці, як найкраща бюджетна портативна ігрова консоль. Вона не вдарить по кишені і дозволить насолодитися безліччю ААА-хітів у дорозі.

Зараз читають  Samsung Galaxy Watch FE отримає майже всі функції Galaxy Watch 6 за нижчою ціною

Steam Deck на третій позиції, як найбільш портативна ігрова консоль для ПК-ігор. У топі чомусь звичайна версія, а не OLED.

Для ретро-ігор підійде доступна Super Pocket за $60. А для стримінгу ігор з PS5 стильна та дорога PlayStation Portal (хоча це і не зовсім консоль).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.