На думку експертів, Apple планує зробити iPad складним

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Еллісон Джонсон з The Verge висловлює думку, що iPad має змінити свою форму, навчившись складатися навпіл і перетворюючись на щось, схоже на телефон. Вона критикує нинішнє розмах модельного ряду Apple і пропонує об’єднати iPad Mini і iPhone в один інноваційний пристрій, аналогічний складним смартфонам від Samsung і Google.

Реклама

Захоплюючись тонкістю і потужністю iPad Pro, Джонсон уявляє собі пристрій, що може виконувати роль як планшета, так і телефона, ідеально підходящий для багатозадачності та продуктивності в дорозі. Вона вбачає потенціал у нових функціях рукописного введення, які з’являться в iOS 18, що робить концепцію складання iPad ще більш привабливою.

Визнаючи можливі бізнес-стратегії, Джонсон підкреслює привабливість одного пристрою, який поєднує у собі функціональність планшета та смартфона.

Чи може складний iPad стати наступним великим стрибком Apple у галузі мобільних технологій? Покаже час.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоThe Verge

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: