iPhone 17 успадкує головну фішку від iPad Pro

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відразу кілька гаджетів Apple отримають новий корпус. Про це повідомляє Марк Гурман із Bloomberg.

Реклама

У своєму останньому інформаційному бюлетені журналіст розповів, що Apple продовжить тримати курс створення тонких пристроїв. При цьому лише смартфонами справа не обмежиться:

«Мені повідомили, що Apple зараз зосереджена на створенні набагато компактнішого смартфона до виходу лінійки iPhone 17 у 2025 році. Також компанія зробити MacBook Pro та Apple Watch ще тоншою. Планується, що найновіший iPad Pro дасть старт цілому класу пристроїв Apple, які мають стати найкомпактнішими в галузі», – розповів Гурман.

Швидше за все, Apple звернула увагу на успіх останнього iPad Pro – оновлений планшет із 13-дюймовим екраном. Його товщина становила лише 5,1 мм, що навіть менше, ніж у культового музичного плеєра iPod nano. Поки точно не відомо, чи йдеться про всю лінійку смартфонів або про iPhone 17 Slim , яка на думку деяких інсайдерів прийде на зміну Plus-версії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: