Новий мобільний додаток Dyson з функцією AR показує, де ви забули забратися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Dyson завжди була на передньому краї вакуумних технологій: багато пилососів преміум-класу заповнюють сторінки її каталогу продукції. Тепер компанія, схоже, переходить у світ доповненої реальності, представивши Dyson CleanTrace – нову функцію в мобільному додатку MyDyson, яка покаже вам всі місця у вашому будинку, які ще доведеться прибрати.

Використовувати Dyson CleanTrace дуже просто, хоч і з досить строгими обмеженнями. Наприклад, вона працює лише з дорогим бездротовим пилососом Dyson Gen5detect. Крім того, для роботи потрібен смартфон з лідарним сканером (наприклад, iPhone 15) та спеціальний затискач для кріплення телефону до пилососу (ціна якого поки що не визначена). Після цього ви зможете запустити програму MyDyson і отримати безкоштовний доступ до функції CleanTrace, коли вона з’явиться в червні.

Коли ви пилососите будинок, Gen5detect залишає за собою фіолетовий слід, який видно у мобільному додатку, даючи вам візуальне підтвердження того, які зони у вашому будинку були прибрані. За словами Dyson, мета AR-додатку – допомогти людям наслідувати “методичний підхід до прибирання, що застосовується роботами-пилососами”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Можливість бачити, де ви пилососили, а де ні, безперечно, корисна, і це має стати приємним доповненням до Gen5detect, коли він вийде на ринок цього літа.

Це не перша спроба Dyson допомогти людям забиратися так, як це роблять роботи-пилососи: Gen5detect вже пропонує унікальну зелену фару, призначену для кращого освітлення пилу, що ховається на підлозі. У міру того як ви всмоктуєте пил та сміття, зелене свічення навколо пилососа поступово стає тьмянішим. У поєднанні з функцією CleanTrace, що готується до випуску, домогтися ідеальної чистоти в будинку стане простіше, ніж будь-коли.

Компанія Dyson не повідомила, чи ця функція буде поширюватися на інші пилососи або обмежиться тільки моделлю Gen5detect. Схоже, ніщо не обмежує цю функцію лише цим бездротовим пилососом преміум-класу (крім необхідного затиску для смартфона), тому ми сподіваємося, що в майбутньому вона пошириться і на більш доступні продукти. Очікуйте, що найближчими місяцями стане відомо про дату виходу та ціну затиску.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.