Samsung планує випустити преміальні моделі Smart-годинників

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку годинника, додавши туди кілька преміальних моделей. Хоча вони поки що тримають у секреті, які саме моделі з’являться, вже відомо, що серед них буде Galaxy Watch 7 Classic із трьома варіантами, включаючи круту версію Pro.

В останньому звіті компанії Samsung проскочила інформація про те, що вони хочуть оновити свою лінійку годинника, додавши туди кілька преміальних моделей.
Найцікавіше, що цей новий годинник обіцяє бути не просто стильним, а й розумним. Кажуть, що в них стоятиме новий процесор, який на цілих 50% енергоефективніший, ніж те, що ми бачили раніше. Це означає, що годинник працюватиме довше і не так швидко сідатиме. А ще цей процесор може стати першим у світі електроніки, що носиться, який зроблений за суперсучасною 3-нм технологією.

Але це ще не все. За чутками, найпросунутіші моделі з нової серії Galaxy Watch 7 Classic можуть отримати функцію, яка стежитиме за рівнем цукру в крові. Це може стати справжнім проривом для тих, хто хоче контролювати своє здоров’я.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.