Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід під назвою Let Loose стане несподіванкою для деяких, враховуючи, що Apple зазвичай анонсує нові продукти на WWDC.

То що ж стоїть за цим окремим заходом? Припущення вказують бажання Apple відповісти на недавню критику. Компанію дорікають за падіння продажів iPad та відсутність інновацій, особливо у сфері генеративних технологій штучного інтелекту. Щоб протистояти цьому, за чутками, Apple може уявити на цьому заході чіп M4 нового покоління.

Зіркою шоу, швидше за все, стане оновлений iPad Pro з OLED-дисплеєм та тоншим і легким корпусом. В основі цього пристрою може лежати чіп M3 або навіть цей M4, а ціна на нього може бути підвищена через оновлений дисплей. iPad Air також може отримати оновлення, можливо, буде представлено нову 12,9-дюймову модель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не виключені й нові аксесуари для iPad: найімовірніші кандидати – Apple Pencil нового покоління та оновлена ​​клавіатура Magic Keyboard для iPad Pro.

Хоча iOS 17.5 не буде великим оновленням, офіційна дата виходу може бути оголошена під час заходу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОarstechnica.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.