“Google Карти” не впізнати: глобальний редизайн поширюється на смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google розпочала велике тестування нового дизайну свого сервісу Maps. На даному етапі побачити його можуть лише користувачі Android.

Вперше новий вигляд Google Карт засвітився в лютому, але тест був дуже обмеженим і компанія швидко його згорнула. Тепер він почав з’являтися у набагато більшої кількості користувачів, починаючи з версії програми 11.127.xx на Android.

Головною зміною стала відмова від повноекранних розділів програми на користь вікон, що спливають. Тепер підкладка карти видно на тлі практично у будь-яких режимах. Крім того, Google відмовилася від оформлення вікна у вигляді подвійної сторінки і тепер це просто плоский одношаровий елемент – завдяки цьому на екрані міститься більше інформації. Кути майже у всіх розділах програми стали більш округленими у згоді із загальним дизайн кодом Material You.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найближчими тижнями редизайн має «прилетіти» на всі Android-смартфони, а в окремих користувачів він може з’явитися вже зараз.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.