Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

Девайс отримав дуже дивний для 2024 чіпсет і швидку зарядку.

Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран, круту камеру, солідну батарею та дуже старий чіп.

Vivo Y100 4G отримав 6,67-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і піковою яскравістю 1200 ніт. На задній панелі розташовані дві камери: основна на 50 Мп та датчик глибини на 2 Мп. Роздільна здатність селфі-камери становить 8 Мп.

На диво, 2024 року Vivo оснастила смартфон Y100 4G чіпом Snapdragon 685. Користувачам доступна лише одна конфігурація пам’яті – 8/256 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також девайс пропонує акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки до 80 Вт, стереодинаміки, Android 14 з коробки та вологозахист IP54.

Vivo Y100 4G вже доступний у деяких країнах за ціною близько $250.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgsmarena.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.