Представлений доступний смарт-годинник Amazfit Bip 5 Unity з величезним екраном і сталевим корпусом

Ще новинка отримала базовий набір датчиків для моніторингу активності та здоров'я.

Представлений доступний смарт-годинник Amazfit Bip 5 Unity з величезним екраном і сталевим корпусом
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Бренд-партнер Xiaomi, Huami, щойно представив новий розумний годинник – Amazfit Bip 5 Unity. Це прокачана версія базових Amazfit Bip 5, що вийшли минулого року.

Amazfit Bip 5 Unity оснащені 1,91-дюймовим РК-дисплеєм з роздільною здатністю 320 x 280 пікселів. Годинник отримав корпус з нержавіючої сталі, вологозахист IP68 та біометричний датчик Amazfit BioTracker PPG, який контролює частоту серцевих скорочень та рівень кисню в крові. Датчик також попереджає про аномальні показання серцевого ритму, високий стрес або низький рівень кисню.

Крім того, Amazfit Bip 5 Unity пропонують понад 120 режимів тренувань та підтримують завантаження сторонніх додатків із магазину Zepp. Акумулятора ємністю 300 мАч вистачить на 5 днів інтенсивного використання, 11 днів звичайного використання або 26 днів у режимі економії заряду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Amazfit Bip 5 Unity вже доступні по всьому світу за ціною $59,99 (2300 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОgizmochina.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.