Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi, відома технологічна компанія, ймовірно, завершила випуск своїх основних смартфонів цього року і тепер, як очікується, зосередиться на серії планшетів нового покоління – Xiaomi Pad 7. Очікується, що ця серія складатиметься з двох моделей – Pad 7 та Pad 7 Pro . Нещодавній витік від Smart Pikachu говорить про те, що компанія планує запустити серію Pad 7 у третьому кварталі цього року, що є невеликою затримкою порівняно з термінами запуску її попередників, Pad 6 та Pad 6 Pro, які дебютували у квітні минулого року.

Очікується, що планшети серії Pad 7 сумісні з “автомобільним використанням” за принципом plug-and-play, що відповідає прагненню Xiaomi вийти на ринок електромобілів. Як компанія, яка є виробником електромобілів, забезпечення сумісності у всій екосистемі своїх продуктів є логічним кроком.

Незважаючи на те, що технічні характеристики Xiaomi Pad 7 поки не розкриті, деякі подробиці про Pad 7 Pro були оприлюднені тайпстером Digital Chat Station. Очікується, що Pad 7 Pro буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3 SoC, 12,45-дюймовим дисплеєм із частотою оновлення 144 Гц та високим співвідношенням сторін 16:10, а також акумулятором ємністю 10 000 мАг. Також повідомляється, що він підтримує швидке заряджання потужністю 120 Вт, що підтверджується сертифікатом 3C. Очікується, що планшет буде оснащений подвійною 50-Мп камерою на задній панелі та чотирма динаміками для відтворення звуку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ось про планшет iPad 7 інформації мало, крім витоку, який говорить про те, що він може бути оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.