Redmi Note 9 виходить наступного тижня – подвійні селфі-камери?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi затизерили випуск нових смартфонів Redmi в Індії. Офіційний постер, який був опублікований в Твіттері Redmi, показав, що смартфон буде презентований в Індії 12-го квітня.

В твіті Redmi також є інформація про модуль квадрокамери, який отримають майбутні смартфони Redmi. Схоже на те, що дві камери будуть оформлені в один блок, що може означати появу вирізу подвійної фронтальної камери в нових бюджетниках Redmi. Хештег Xiaomi – #ProCamerasProPerformance каже нам про те, що компанія працює над покращенням камер, і саме вони повинні стати важливою фішкою нового смартфона.

Redmi раніше публікували відеотизер Redmi Note 9, в якому з’явився індійський актор Ранвер Сін. У відео автор запитував віце-президента Xiaomi Global Кумара Джаїна про випуск смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після цього твіта Джейн також твітнув зображення із запитанням до фанатів, чи зможуть вони знайти на ньому Redmi Note 9.

Якщо ретельно придивитись, на зображенні є синій смартфон, який прикритий газетою. Ми можемо побачити не весь смартфон, але тепер точно знаємо, що в нього буде джек 3.5 мм, порт для зарядки USB-C і динамік на нижній грані.

Redmi Note 9 буде наступником Redmi Note 8, тому поява тут квадромодуля камери логічна і очікувана. Смартфон повинен знову стати найкращим у своєму класі в плані співвідношення ціна/потужність.

Джерело: Android Authority

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.